Перший бюст Партії регіонів має достойне коріння: Мати екс-нардепки Ірини Бережної попросила помічника генсека ООН ввести санкції... проти України

Активна учасниця «Помаранчевої революції» Олена Бережна значно переглянула свою життєву позицію. Адже її життя, а значить і душа, як і статки давно пов’язані з силами, які працювали на знищення України.

Олена Бережна штурмує ООНДочка-регіоналка, яка затишно влаштувалася наразі у московському бомонді та активно працює на кремлівську пропаганду, знаходить розуміння і підтримку у своєї матусі, переказують думки знайомих Патріоти України

І ось, екс-патріотка, відомий юрист, директор так званого "Інституту правової політики і соціального захисту" Олена Бережна в унісон з доцею звинувачує в геноциді українців виключно нинішню владу і ЗСУ. При цьому не згадує злочинів бойовиків "ЛДНР" та брутальні дії російського політичного та військового керівництва.

Старша Бережна вчора зустрічалася з Іваном Шимоновичем, помічником генерального секретаря ООН і попросила у нього ... ввести санкції проти України. Про це жінка написала на своїй сторінці в Facebook.

"Только что закончилась встреча помощника Генерального секретаря ООН Ивана Шимоновича с общественными правозащитными организациями Украины. Благодарна за предоставленную возможность выступить первой и от имени "Института правовой политики и социальной защиты" рассказать о преступном неисполнении властью выигранного нами решения суда, которое давно вступило в законную силу, о возобновлении соцвыплат и пенсий жителям Донбасса".

Характерно, що Бережна вже давно судиться з українською владою з приводу відновлення соцвиплат на Донбасі. Проте не пропонує, яким чином офіційний Київ мусить доправляти гроші на підконтрольну Кремлю територію, звідки ще в 2014 році евакуювалися всі українські банки, поштові відділення та державні інститути.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...