"Перший рік буде кривавим, другий - голодним, третій - переможним", - мережею шириться старе пророцтво прозорливих ченців про війну з Росією

Саме тепер Україна свідомо виривається із царства Антихриста, який 100 років мав у своїх руках Імперію Зла, що відреклась від Бога та сама повалила власні храми.

Молитва за Україну. Ілюстрація: zozule4ka.com.

"Мир наступить, коли вся Україна стане на коліна перед Богом – передрікають прозорливі монахи всіх конфесій. Найзаповітніше бажання вінничан та всіх українців – бажання миру. Ним уже марить вся Україна, і люди звертаються до всіх, хто може заглянути в наше майбутнє", - написали у своїй статті журналісти вінницької газети 33kanal.com. Патріоти України пропонують вам ознайомитися з цікавим пророцтвом, яке було оприлюднене цим виданням.

Вперше про дивне явище під час приїзду Патріарха Кирила до Почаєва, коли зі дзвону, в який він бив, почав йти вогонь, написала саме наша газета. Більше того, віруючі старці прокоментували це так: це до війни. Два роки тому ці слова здавались абсурдом. Тепер – стопроцентною правдою. Тепер ми знову попросили прозорливих монахів, представників інших конфесій, відповісти на запитання: коли Україні чекати миру?

– Перший рік буде кривавим, другий — голодним, третій — переможним, – сказали вони.

– Кривавий ще буде?

Для того, щоб не повторився і Україна подолала всі біди, українці всіх конфесій мають стати на коліна і одночасно покаятись у всіх гріхах та помолитись за мир. ВСІ УКРАЇНЦІ, запам’ятайте це!!! Такий рецепт нам назвали в усіх християнських храмах, синагогах та мечетях.

І дійсно, Ізраїль терпів численні поразки доти, доки всі ізраїльтяни не об’єднались і так не зробили. Такі приклади є у Польщі, інших країнах.

– Не в 91-му, а саме тепер Україна свідомо виривається із царства Антихриста, який 100 років мав у своїх руках Імперію Зла, що відреклась від Бога та сама повалила власні храми. І тепер вона знову поглинається в пітьму терору, перетворивши найгуманнішу релігію — християнство — в підступний і мстивий талібан. Кому служить нинішній її президент, вже немає ілюзій у всіх істинно віруючих людей. Україна була її часткою. Але за невинних масово убієнних, зморених голодом, за брехню та масове обкрадання убогих та стариків, байдужість нашу, інші численні гріхи ми ще не покаялись всією країною. А коли немає каяття – немає прощення.

Чому Німеччина нині така успішна держава? Бо зуміла визнати свій гріх і покаятись перед усім світом. А Росія розкаялась за винищення сотень мільйонів сталінізмом? Ні! Навпаки, зараз до нього повертається. Туди і нас тягне. Так завжди вчиняють сили Зла. А щоб з нами був Бог, монахи передали нам молитву за Україну.

Молитва за мир в Україні. Читати вранці, ввечері та вночі

Господи, Боже Вседержителю, призри на нас, грешных и недостойных чад Твоих, согрешивших пред Тобою, прогневавших благость Твою, навлекших гнев Твой праведный на нас, падших во глубину греховную.

Ты зриши, Господи, немощь и скорбь душевную, веси растление умов и сердец наших, оскудение веры, отступление от заповедей Твоих, умножение нестроений семейных, разъединения и раздоры церковныя. Ты зриши печали и скорби наша, от болезней, бед и междоусобныя брани происходящия.

Но, Премилосердный и Человеколюбивый Господи, вразуми, настави и помилуй нас, недостойних, просвети разум наш светом учения Евангельскаго, возгрей сердца наша теплотою благодати Твоея и направи я к деланию заповедей Твоих.

Исправи жизнь нашу греховную, утоли раздоры и нестроения, укроти брани и кровопролития. Собери расточенныя, разделенныя совокупи, лишенныя крова введи в домы, алчущия напитай, плачущия утеши, раненыя исцели, плененныя освободи, ожесточенных сердца умягчи и к Твоему познанию обрати. Павшия на поле брани и вся невинно убиенныя в селениях Твоих упокой и с праведными сопричти.

Мир стране нашей Украине, Церкви Твоей и верным чадам ея подаждь, да единым сердцем и едиными усты прославим Тя, Господа и Спасителя нашего, во веки веков. Аминь.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...

Відома ведуча та співачка розповіла, як жила разом зі Святославом Вакарчуком

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:05

Українська співачка і радіоведуча Соня Сотник поділилася, з ким з шоубізнесу у неї склалися чудові стосунки. В інтерв'ю для YouTube-проєкту ТСН.ua "Наодинці" радіоведуча пригадала, як на початку кар'єри Святослав Вакарчук і гурт "Океан Ельзи" ділили з ...