"Перший відповідальний лідер після Путіна одним із перших актів зробить деокупацію захоплених територій", - Ілларіонов

Політолог додав, що коли це станеться, ще незрозуміло. Хоча очевидно, що це буде "не за нинішнього кремлівського керівника".

Андрій Ілларіонов. Фото:http://rusjev.net/

Крим і Донбас неминуче повернуться до складу України, однак не раніше, ніж від влади відійде президент Росії Володимир Путін. Таку думку висловив російський економіст і політолог, екс-радник президента Російської Федерації Андрій Ілларіонов в авторській програмі Дмитра Гордона на телеканалі 112 Україна, передають Патріоти України.

"Те, що російсько-український кордон буде відновлено згідно з нормами міжнародного права, Статутом ООН, заключним актом Наради з безпеки в Гельсінкі, Будапештським меморандумом, – це абсолютно точно... Це навіть не обговорюється", – зазначив він.

Політолог додав, що коли це станеться, ще незрозуміло. Хоча очевидно, що це буде "не за нинішнього кремлівського керівника".

"Навіть не треба турбуватися щодо цього. А перший відповідальний російський політичний діяч, причому не обов'язково прозахідний чи ліберальний, це не має значення, але відповідальний, який дбатиме про інтереси Росії та її громадян, одним із перших актів зробить деокупацію захоплених територій", – підкреслив він.

Ілларіонов додав, що політик, який дбає про інтереси РФ, обов'язково відмовиться від окупованих територій.

"Тому що окупація українських територій російськими військами і проросійськими формуваннями – це великий удар по Росії", – підсумував він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...