"Первая - пошла!": У мережі показали відео випробувань нової української ракети

Для запуску ракети був використаний ракетний комплекс "Вільха".

Скрін відео

Збройні сили України провели успішне проміжне випробування нової ракети вітчизняного виробництва. Відповідні відео опублікував на своїй сторінці в Facebook колишній радник президента України Юрій Бірюков, передають Патріоти України.

Відзначається, що для запуску ракети був використаний ракетний комплекс "Вільха". "Первая - пошла! Промежуточные испытания новой нашей, украинской ракеты!" - написав Бірюков.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"В мене таке відчуття": Наступного тижня у Кабміні очікується парад відставок "за власним бажанням" – нардеп Железняк

субота, 20 квітень 2024, 14:52

Наступний тиждень буде пленарним (23-25/04) і …кадровим. Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк у Telegram, передають Патріоти України. "Не так гучно, як ви того очікували, але дуже скоро ви побачите парад відставок "за власним бажанням". Т...

Знищення Ка-27 окупантів над Кримом: Офіцер ЗСУ назвав імена "мінусованих" членів екіпажу (фото)

субота, 20 квітень 2024, 14:43

У результаті знищення над тимчасово окупованим росіянами Кримом ворожого корабельного багатофункціонального вертольота Ка-27 ліквідовано чотирьох членів екіпажу. Знищено, зокрема, командира екіпажу Азіза Шаяхметова. Про це повідомив у Telegram "Штірліц...