"Песець" у захваті: Банківський сектор Росії наростив рекордну "чорну діру"

Видані в РФ кредити поставили рекорд дисбалансу кредитного портфеля.
Пухнаста тваринка вже підібралася до росіян зовсім близько. Ілюстрація: ЖЖ.

"В то время как некие российские лидеры обещают вывести страну в ТОП-5 мировых экономик, банковский сектор этой страны ставит новые рекорды недееспособности", - пише блогер Злий Одесит у колонці на сайті видання "Южный курьер", передають Патріоти України, та продовжує:

"Так, ура-патриотические слои нашего гибридного соседа могут смело откупорить бутылочку выдержанной, трехлетней "боярки" и выпить за рекордный кредитный портфель российских банков в 56,2 трлн рублей и дисбаланс в 8,5 трлн рублей, коего банковская система РФ не испытывала за последние десять лет!

О чем говорят эти цифры? Ну, адептам культа "Арматы" и "Сармата" ничего, а вот люди хоть немного разбирающиеся в финансах видят в этих цифрах маленького пушного зверька, который пригрелся на голове банковского сектора сверхдержавы. И вот когда он прочухается, ни одна санация уже не поможет".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Працюють занадто повільно": Міноборони Британії гальмує постачання озброєння для України - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 12:59

Міністерство оборони Великої Британії звинувачують у «повільній роботі» з невикористанням половини з £900 млн для України. Затримки означають, що лише £404 млн із коштів, пожертвуваних дев’ятьма країнами, було витрачено. Про це повідомляє The Guardian,...

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...