П'ята колона Кремля: Луценко повідомив про затримання екс-керівника "Київенергохолдингу" з подарунком від Путіна (фото)

За словами Луценка, Юрій Бондар причетний до відчуження акцій, належних громаді столиці. Генпрокурор також заявив, що затриманий готувався до втечі на територію так званої "ДНР".

Юрій Бондар. Фото:ТСН

Прокуратура Києва разом з Національною поліцією та СБУ в рамках справи про розтрату державних коштів в особливо великому розмірі затримала екс-керівника "Київенергохолдингу" Юрія Бондаря. Про це повідомив у своєму Facebook генеральний прокурор Юрій Луценко, зазначають Патріоти України.

За словами Луценка, Бондар причетний до відчуження акцій, належних громаді столиці. Генпрокурор заявляє, що затриманий готувався до втечі на територію так званої "ДНР".

"Знайдений при обшуку іменний годинник від Путіна – красномовне свідчення союзу п'ятої колони і криміналу", – заявив Луценко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...