Під Конча-Заспою маршрутка потрапила у смертельну ДТП (фото)

У результаті лобового зіткнення водій легковика загинув на місці.

Смертельна ДТП на Обухівській трасі. Фото: ТСН

29 березня на Старообухівській трасі під Києвом сталася смертельна ДТП, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

Внаслідок лобового зіткнення за участю автомобіля Daewoo Lanos і маршрутки з пасажирами, водій легковика загинув на місці.

Аварія сталася на смузі, по якій рухалася маршрутка. Як розповіли родичі на місці аварії - загиблий був лікарем, він після нічної зміни їхав на день народження онуки. Йому було 62 роки.

У маршрутці знаходилися близько 30 пасажирів, кілька з яких отримали травми. "Його трохи занесло на повороті, і потім він пішов прямо на мене на пристойній швидкості, так і в'їхав лоб в лоб. Не намагався ні повертати, ні гальмувати. У мене пасажирів 30 осіб було. Забрала "швидка" одного чоловіка, який ззаду сидів і головою вдарився, ще дві жінки і хлопець невеликі травми отримали, їх теж забрали", - розповів водій мікроавтобуса.

Обставини ДТП з'ясовують правоохоронці.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...