Під Києвом поліцейські перестріляли один одного, є загиблі - ЗМІ

Попередня причина інциденту - неузгоджені дії між керівництвом підрозділів поліції.

Про це про це повідомило джерело в правоохоронних органах. За словами співрозмовника, група поліцейських (з оперативного підрозділу) вела стеження за бандитами, які цієї ночі пробралися в зазначеному селі в один з будинків з метою його пограбування. При цьому в будинку спрацювала сигналізація, на яку в свою чергу відреагувало інший підрозділ поліції (з охоронного підрозділу).

Прибулі на сигналізацію поліцейські, не розібравшись, затримали двох своїх колег, які стежили за бандитами. Трохи пізніше на місце інциденту також приїхали бійці спецзагону поліції «КОРД».

В ході з'ясувань обставин один з поліцейських (з охоронного відділу) зробив постріл, яким смертельно поранив бійця корду. КОРД в свою чергу відкрив у відповідь вогонь і вбив двох поліцейських з оперативного підрозділу і двох поліцейських з охоронного підрозділу. При цьому тільки частина бандитів, хто пробрався в будинок, була затримана. Зараз по тривозі через зазначеного інциденту піднято керівництво поліції.

Трохи пізніше радник міністра Авакова нардеп Антон Геращенко дав хронологію трагічних подій у Княжичях, офіційну версію.

Джерело




Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Як ''...праля'' пробивається між люди

субота, 4 травень 2024, 0:55

Доля книжки. Дарований кінь, як на мене, істота потішна. І для уважних людей завжди приносить прибуток… насамперед, до розряду цікавих історій. Як і сталося з моїм зовсім ще юним романом ’’Монастирська праля’’. Я, через поголовне письменницьке бідацтв...

Всім прихильниками казок ОП, що гроші росіян в Європі от-от конфіскують і передадуть Україні, треба позбуватися хибних ілюзій і дивитися на світ не через рожеві окуляри, - Борислав Береза

субота, 4 травень 2024, 0:30

"У наших ЗМІ почали передруковувати думки західних ЗМІ про те, що США і Європа кардинально розходяться в поглядах на те, як далеко можна зайти у питанні використання арештованих російських активів. США вже не так активно проголошують, що треба все конф...