У Раду внесено постанову про самоусунення Авакова від повноважень голови МВС

Раніше нардеп Каплін розкритикував міністра МВС за несвоєчасний візит до Канади під час трагедії на Київщині.

Арсен Аваков. Фото:Newsonline24.com.ua

У Верховній Раді України зареєстрований проект постанови №5486 про самоусунення міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова від виконання повноважень. Автором документа є народний депутат, член фракції "БПП" Сергій Каплін. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на 112 Україна.

Текст проекту постанови та супровідні документи до нього на сайті Ради поки що немає.

Раніше Каплін висловив своє обурення у зв'язку з відсутністю, на його думку, з боку Авакова належної реакції на перестрілку в Княжичах (Київська обл.), в результаті якої загинули п'ять співробітників правоохоронних органів. Так, нардеп вважає, що глава МВС, перебуваючи в даний час з візитом в Канаді, вирішив уникнути відповідальності. За даними ЗМІ, міністр повернеться в Україну з цієї поїздки не раніше середи, 7 грудня.

"Якщо Аваков до завтра (6 грудня, - ред.) не повернеться - подаємо в Раду постанову про самоусунення міністра від своїх обов'язків. Як по Януковичу", - написав Каплін на своїй сторінці в Facebook.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...