Піде торованою стежкою регіоналів: Лещенко пояснив, як Оніщенко уникне покарання

У Верховній Раді є близько п'яти депутатів, які так само, як і Оніщенко, замішані в "тіньових" схемах навколо "Укргазвидобування".

Олександр Оніщенко. Фото:focus.ua

Народний депутат від депутатської групи "Воля народу" Олександр Оніщенко, якого звинувачують у виведенні коштів з "Укргазвидобування", не повернеться в Україну і буде оголошений в розшук. Таку думку в коментарі Обозревателю висловив народний депутат від Блоку Петра Порошенка Сергій Лещенко, інформують Патріоти України.

"Національне антикорупційне бюро оголосить його в розшук. А він буде шукати корупціонерів у владі, які б зняли його з розшуку. Тобто, піде торованою стежкою багатьох регіоналів", - вважає Лещенко.

За його словами, у Верховній Раді є близько п'яти депутатів, які так само, як і Оніщенко, замішані в "тіньових" схемах навколо "Укргазвидобування".

"НАБУ досягло певних успіхів у справі Оніщенка. Думаю, антикорупційному бюро є що сказати і з приводу інших", - підсумував нардеп.

У свою чергу перший заступник генпрокурора Дмитро Сторожук заявив, що в разі якщо Оніщенко не повернеться в Україну, щодо нардепа буде застосований механізм заочного засудження і екстрадиції.

Як повідомлялося раніше, Національне антикорупційне бюро провело обшуки в приймальні нардепа Олександра Оніщенка. Генеральний прокурор Юрій Луценко підписав подання до Ради про арешт народного депутата.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Слабоумні думають, що в нас лавочок раніше не було: Як пропагандисти Кремля намагаються запевнити, що українці в окупації щасливі

вівторок, 30 квітень 2024, 20:14

Російські пропагандисти розповсюджують інформацію, що українці на окупованих територіях “щасливі”. І саме через те, що росіяни встановлюють лавочки та білять дерева. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав журналіст та блогер Денис Казанський, пер...

На болотах палає: У Бурятії сталися масштабні пожежі (відео)

вівторок, 30 квітень 2024, 20:01

У Бурятії горить понад 100 гектарів лісу. Через ураганний вітер пожежа дійшла до Улан-Уде і перекинулася на споруди в передмісті. Як пишуть російські ЗМІ, околиці Улан-Уде і його передмістя охоплені вогнем, передають Патріоти України. Сильний вітер роз...