"Підлива" і ефект дзеркал суто для росіян: Слава Рабинович прокоментував нові санкції Путіна проти України

Цей ефект дзеркал і диму - єдине, що залишається в руках у Путіна, за винятком гармат, танків і майбутніх кандидатів на "вантаж 200".
Санкції проти України необхідні Путіну для впливу на... росіян. Ілюстрація: УНІАН.

Новий список санкцій Росії проти України викликав ефект бомби, що розірвалася. Рішення Кремля виявилося досить суперечливим: в ньому, наприклад, опинилися як колишні "регіонали", так і нинішні "яструби" політики щодо РФ. Про те, навіщо Росія пішла на цей крок і з чим пов'язане таке рішення кремлівської влади, розповів російський фінансист і блогер Слава Рабинович. Патріоти України пропонують вам ознайомитися із його думками. Далі - мовою оригіналу.

Крымский эффект и патриотический угар в России в значительной степени выветрились и продолжают выветриваться. Соответственно, нужны какие-то новые "приборы", обеспечивающие "дым в зеркалах". Этот эффект зеркал и дыма — единственное, что остается в руках у Путина, за исключением пушек, танков и будущих кандидатов на "груз 200".

Кроме пушек и танков российскому народонаселению нужно что-то периодически подливать. Вот такая-вот "подливка" изобретена сейчас...

Что касается влияния санкций на Украину со стороны России, то его быть не должно: никакого эффекта от этих санкций или их отсутствия не ожидаю. А если для каких-то физических или юридических лиц будет негативный эффект, то на пятый год войны, которую Россия развязала против Украины, можно было уже давно понять, что поддерживать любые отношения со страной-агрессором не стоит.

Соответственно, если у кого-нибудь из этого списка обнаружатся, например, замороженные деньги в каком-нибудь крымском банке, то туда этим деньгам и их хозяевам и дорога. А в остальном я не вижу особенных проблем, если отставить в сторону любые пропагандистские факторы и рассматривать историю по существу.

Джерело: Апостроф
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...