Підніміть свій зад, приїдьте сюди, а потім підтримуйте чи проклинайте! На блокаді ніколи не буде партійних прапорів! - Семенченко

Нардеп заявив, що всі його колеги з Штабу блокади чують багато різних відгуків на свою адресу від людей, які жодного разу не були на місці блокування.

Семен Семенченко з активістами блокади. Фото:facebook

Народний депутат і член економічної блокади окупованого Донбасу Семен Семенченко сьогодні, 13 лютого, заявив про те, що на адресу активістів блокади лунає багато відгуків та звинувачень від людей, які жодного разу не приїхали до них. Політик наголосив, що це необхідно виправити. Про це Семенченко написав у своєму Facebook, передають Патріоти України.

"Патріоти на редутах Блокади торгівлі на крові щодня спостерігають у фб, на екранах телевізора суцільний бенефіс політиків, "експертів", "лідерів думок", чиновників, які або підтримують або проклинають блокаду.

Велика кількість журналістів пише статті, робить репортажі, висуває версії і гіпотези. І вся ця величезна шумлива рать ні разу не була на редутах Штабу блокади торгівлі з окупантами. Було б правильно, якби всі вони робили висновки, підтримували або проклинали це, спочатку піднявши свій зад і приїхавши сюди.

На блокаді ніколи не буде партійних прапорів, вона не може бути приватизована якими б то не було партіями, але чим більше людей приїде сюди, чесно висловить свою позицію і донесе її до людей, тим буде краще до країни.

Адже саме для неї, за їх словами, всі політики, журналісти і експерти працюють?", - резюмував Семенченко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На фронті в Україні загинув "військкор" російський "Известий" (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:56

Місце та обставини загибелі не уточнюються. Останній репортаж "військкора" вийшов два дні тому. "Військовий кореспондент" "Известий" Семен Єрьомін загинув на війні в Україні. Про це 19 квітня повідомило видання, передають Патріоти України. Місце та обс...

Захід роками дурив Україну, тож поділяє з Путіним провину за війну, - колишній соратник Рейгана

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:02

Західні лідери роками дурили українців, обіцяючи вступ в НАТО. Провина за нинішню війну в Україні частково лежить на країнах Заходу. Про це в авторській статті для журналу The American Conservative написав колишній спеціальний помічник президента США Р...