Піррові перемоги Путіна-Кримського: На Заході назвали головну втрату Росії від війни в Україні

Дії Путіна та його оточення непоправно зіпсували імідж Росії.

Росія втратила репутацію країни, з якою можна співпрацювати. Фото: соцмережі.

Росія зазнала неймовірних втрат через незаконну анексію українського півострова Крим і створення самопроголошених "ДНР" і "ЛНР" на території Донбасу. Таку думку в інтерв'ю "Апостроф" висловив відомий російсько-американський історик Юрій Фельштинський, передають Патріоти України.

"Полтора года спустя Россия удерживает за собой Крым и территории, объявленные Луганской и Донецкой "народными республиками". Украина потеряла, по крайней мере на время, территории, но сохранила независимость, как в свое время Финляндия.

Цена, которую Россия заплатила за полученные территории, — баснословна: репутации РФ был нанесен непоправимый ущерб. Понятно, что люди, управляющие сегодня Россией, не считают репутацию ценностью, поэтому не понимают, насколько велик нанесенный России ущерб. Но объективно ущерб от этого меньшим не становится", — сказав історик.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 3 травня

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:05

3 травня за новим церковним календарем згадують мучеників Тимофія і Мавру, а також відзначають день пам'яті ікони Божої Матері Успіння Києво-Печерська. Цього ж року на 3 травня випала Велика п'ятниця Страсного тижня. Про традиції та прикмети 3 травня, ...