Пішли за чужими шкірами, залишили свої: Бійці ЗСУ винищили групу диверсантів, що атакували їх позиції у Зайцевому

Наші хлопці впоралися з ворогом завдяки бойовому досвіду і удачі.

Ілюстрація:facebook

Украинские военные на окраине Зайцево разбили группу вражеских диверсантов. Практически вслепую. Про це пише на сторінці спільноти "Повернись живим" у Facebook волонтер Юліана Вєтрова, інформують Патріоти України.

Четыре сепара подкрались под прикрытием густого тумана в 5 утра на 150 метров к позициям солдат. Открыли огонь со стрелкового. Но через полчаса в зеленке, куда зашла ДРГ, все лежали горизонтально.

Вытаскивать чужих 200-х не стали. Говорят, по своим же растяжкам не захотели пробираться. Единственное, понервничать враг заставил. Специально подобрал "мертвое время суток", это с 3-х до 5-ти утра. Видно, надеялся, что армейцы проспят атаку.

Ребята справились с врагом благодаря боевому опыту и удаче. Но, для того, чтобы замечать боевиков раньше, нашим бойцам нужны тепловизоры. Цена Pulsar HD 38S $2500. Украинская армия работает. Работаем вместе с ней!

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія припинила використовувати Кримський міст для забезпечення військ, - ЗМІ

понеділок, 6 травень 2024, 21:43

Росія почала використовувати сухопутні маршрути в окупованому Криму для забезпечення своїх військ в Україні після неодноразових українських атак на Керченський міст. Про це повідомляють аналітики The Independent і Molfar, передають Патріоти України. Ан...

"Літакопад" триває: У Росії розбився Су-34 з екіпажем на борту

понеділок, 6 травень 2024, 20:43

"Женя та Володя. Досвідчений, підготовлений, злітаний, бойовий екіпаж", - так характеризує росіян пропагандист. Водночас інший російський пропагандистський канал про авіацію написав, що два льотчики загинули в Африці. Там вони "надавали допомогу у навч...