"Після провалу олігархічного сніданку в Давосі Пінчуку варто організувати сніданок в Авдіївці", - Ганна Гопко

Наочність та реальність війни може б протверезила авторів сценарію капітуляції Украіни.

Ганна Гопко. Фото: Facenews.ua.

Бізнесменові Віктору Пінчуку замість сніданку на Мюнхенській конференції в сфері безпеки варто організувати цей захід в місті Авдіївці Донецької області. Про це заявила позафракційний народний депутат Ганна Гопко, передають Патріоти України.

Ось що написала нардеп на своїй сторінці у "Фейсбуці": "Сніданок олігархів з західними експертами на Сході буде більш корисним для просування інтересів краіни. Після провалу олігархічного сніданку при Всесвітньому економ форумі в Давосі Пінчуку варто організувати сніданок в Авдіівці, а не на Мюнхенській безпековій конференціі в лютому, куди він знову запрошує різного калібру гостей.

Наочність та реальність війни може б протверезила авторів сценарію капітуляції Украіни, таких як олігарх Пінчук чи Кіссінджер що намагаються нам нав'язати здачу національних інтересів ... А запрошені спікери - смакували б борщем під обстрілами градів. Гроші ж не пахнуть".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...