"Після провалу проекту "Новоросія" РФ буде працювати над "самоліквідацією України" – екс-голова РНБО Горбулін

На думку експерта Кремль "битиме" по всіх напрямках: міжнародний (через велику кількість "планів припинення війни"), інший — економічний (через ускладнення економічних відносин всередині країни), третій — політичний (агітація за перевибори всіх і вся).

Володимир Горбулін. Фото:LB.uaПісля провалу спроби силового встановлення "Новоросії" в Україні Кремль зайшов з іншого боку, вважає радник президента України Володимир Горбулін. Про це пише ZN.ua, інформують Патріоти України.

Так, за його словами, Росія буде працювати над "самоліквідацією України як держави", першим етапом якої стає тотальна хаотизация українського життя за всіма основними напрямками.

Згідно з повідомленням, один з них — міжнародний (через велику кількість "планів припинення війни"), інший — економічний (в т. ч. через ускладнення економічних відносин усередині країни), третій — політичний (агітація за перевибори всіх і вся).

"І таких напрямків дуже багато. З багатьма з цих викликів нам вдається впоратися. Але не з усіма. І це як раз той проблемний момент, який все ще не вирішений в рамках реформування сектору безпеки і оборони.

І хоча наші західні партнери всі ці роки нам активно допомагали в даній сфері, але сказати, що проблемних місць не залишилося, було б великим перебільшенням", - вважає Горбулін.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У мене немає жодних сумнівів, що позавчорашній підпал берлінського заводу – це справа рук російської агентури, - соціолог Ейдман

понеділок, 6 травень 2024, 23:33

"Криваве літо 2024-го? За даними Financial Times, Росія активізувала свої зусилля з підготовки саботажу, пожеж і атак на інфраструктуру в Європі", - пише російський соціолог-емігрант Ігор Ейдман у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та ...