Після рішення НКРЕКП тарифи на електроенергію для малого та середнього бізнесу стануть вищими, ніж у Європі, - блогер

Ось і вся підтримка українського виробника, коли весь малий і середній бізнес змушують купувати дорогу електроенергію по тарифах Роттердам+.

Ілюстрація:korrespondent.net

Після можливого підвищення тарифів на е/е, яке НКРЕКП планує зробити у четвер, тарифи в Україні для малого та середнього бізнесу (до нарахування ПДВ та інших податків) будуть вищими, аніж у Європі. Про це пише Андрій Герус у своєму Facebook, передають Патріоти України, продовжуючи:

Серед 28 країн-членів ЄС медіанне (середнє) значення тарифів для середнього бізнесу складає 2,05 грн за кВт-год. В Україні лише у Києві та Дніпропетровській області тарифи будуть нижче, у всіх інших регіонах - вище.

Є лише 5 європейських країн, де тарифи вищі, аніж у Луганській області: Ірландія, Іспанія, Великобританія, Мальта, Кіпр. У інших 23 країнах ЄС тарифи вже будуть нижчі, аніж у Луганській області.

Ці ж тарифи актуальні і для бюджетних установ та організацій (школи, лікарні, дитячі садочки). Всі дані про ЄС взяті з UK's Department for Business, Energy & Industrial Strategy.

На другому малюнку можливі тарифи, але з ПДВ. Щоб ви могли зрозуміти, який тариф чекає вас, як фіз особу (платить з ПДВ), коли почнеться ще один раунд "реформ", вирівнювання тарифів та друга (повторна) ліквідація перехресного субсидіювання.

Ось і вся підтримка українського виробника, коли весь малий і середній бізнес змушують купувати дорогу електроенергію по тарифах Роттердам+.

Імпорт повністю заборонений, навіть якщо імпортна е/е вдвічі дешевша. Бо це заважає будувати монопольний ринок та збирати корупційну ренту. "Плати олігархам". State capture.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Хто слова зодягне у музичні шати

четвер, 28 березень 2024, 10:59

Шукаю композитора. Я, зізнаюся, друзі, не поет, тим паче, не поет-пісняр. Але одного ранку проснувся з віршем у серці. Де й взялося це прекрасне диво — не знаю. Тільки встиг ввімкнути комп’ютер — вилилося хвилюючим текстом на екран. Перечитав, почистив...

Снайпери ССО показали ліквідацію групи окупантів на Авдіївському напрямку (відео)

четвер, 28 березень 2024, 10:00

Снайпери 3-го окремого полку ССО під час спостереження на Авдіївському напрямку зафіксували переміщення російських військових та відкрили по них вогонь, всіх окупантів знищено. Про це повідомляє ССО. . "Ми забезпечуємо прикриття підрозділів, знищуємо ...