Після Сочі стало зрозуміло, що Росія дуже хоче "зіскочити" з "Мінська", - політолог

Надії Кремля диктувати свої умови не справдилися - Мінські домовленості доведеться виконувати у прописаному порядку.

А.Меркель і В.Путін. Фото: Аргументы и Факты.

2 травня під час зустрічі з Ангелою Меркель Володимир Путін поскаржився на те, що до цих пір не покарані винні в трагедії, що сталася 2 травня 2014 року в Одесі. Між тим, президента РФ (особливо згадуючи зацитуваний ним колись анекдот про "бабусю і дідуся") повинні цікавити відповіді зовсім на інші питання. Як мінімум, на наступні два. Так пише на своїй сторінці в Фейсбуці політолог Олеся Яхно-Белковська, передають Патріоти України.

1. Коли Росія виконає рішення Міжнародного суду ООН по Меджлісу, українських школах в Криму (маю на увазі попереджувальні заходи з приводу порушення Росією Конвенції по расовій дискримінації)?

2. Коли Росія вибачиться за збитий 17 липня 2014 року боїнг MH17 з "Бука", який, згідно зі звіту прокуратури Нідерландів, був привезений з РФ і відвезений назад туди ж?

І ще. Путін заявив, що "Україна втратила шанс реалізувати "Мінськ".

Це не Україна втратила, це Росія дуже хоче "зіскочити" з "Мінська", коли стало зрозуміло, що Мінські угоди будуть реалізовуватися в послідовності "спочатку безпеку, потім - політичні пункти", а не навпаки - "політичні зміни під тиском військового шантажу" , чого хотів Кремль.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"В мене таке відчуття": Наступного тижня у Кабміні очікується парад відставок "за власним бажанням" – нардеп Железняк

субота, 20 квітень 2024, 14:52

Наступний тиждень буде пленарним (23-25/04) і …кадровим. Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк у Telegram, передають Патріоти України. "Не так гучно, як ви того очікували, але дуже скоро ви побачите парад відставок "за власним бажанням". Т...

Знищення Ка-27 окупантів над Кримом: Офіцер ЗСУ назвав імена "мінусованих" членів екіпажу (фото)

субота, 20 квітень 2024, 14:43

У результаті знищення над тимчасово окупованим росіянами Кримом ворожого корабельного багатофункціонального вертольота Ка-27 ліквідовано чотирьох членів екіпажу. Знищено, зокрема, командира екіпажу Азіза Шаяхметова. Про це повідомив у Telegram "Штірліц...