Після того, як Захарченка прокатають у ліфті: "Наступним лідером "ДНР" може стати нардеп Савченко", - політв'язень Афанасьєв

Чоловік, котрий добре знайомий з єзуїтьськими методами російських катів, викриває хід можливих думок підступних нащадків Макіавеллі з московського Кремля.

Наді Савченко під час зустрічі з українськими полоненими під спалахами камер роспропаганди. Фото:facebook

Наступним лідером самопроголошеної "ДНР" може стати нардеп Надія Савченко. Про це написав на своїй сторінці у Facebook Геннадій Афанасьєв, який свого часу був політв'язнем, зазначають Патріоти України.

"Я не знаю чи це стандартна практика того, що українським військовополоненим, що знаходяться в полоні терористичних організацій "ЛДНР", видається форма української збірної, коли в цей же момент ці терористи відрізають руки, якщо на них є Герб України... На таке питання може дати напевно відповідь тільки ті, хто особисто знаходився в підвалах сепаратистів й окупантів. Кузьміних Сергій Ирина Довгань Марія Варфоломеєва (Mariia Varfolomeieva) Elena Zhemchugova ???

Як передають спеціальні кореспонденти - цивільне населення, яке проживає на окупованій території, має величезну недовіру до «вождя» донецьких терористів Захарченко. Все більше поширюються чутки про те, що найближчим часом ця персона буде змінена Москвою на людину, до якої буде більше довіри з обох сторін, в тому числі й України.

Не здивуюся якщо новим "вождем" терористів ДНР стане Надія Савченко, за всіма висловлюваннями, ідеями й вчинками - вона вже пройшла всі співбесіди від початку на Москві, а потім в "ЛДНР"." - написав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...