Після тривалої перерви Chanel порадував новим ароматом (фото)

​Парфум отримав назву Gabrielle на честь легендарної Коко Шанель.

Про це розповідають Патріоти України з посиланням на Elle.

Як відомо, Олів'є Польж, головний парфумер Дому Chanel, створюючи новий аромат, надихався саме особистістю дизайнерки Коко Шанель та намагався розкрити її справжню. Звідси і назва парфуму: якщо "Коко" – це дух Chanel, то "Габріель" – це справжнє втілення ідеї марки.

У виданні розповіли, що в основі аромату лежать квітковий букет, який складається з традиційного для бренду жасмину, іланг-ілангу, туберозу з Грассу та з квітів апельсинового дерева. Щоб створити дизайн пляшки та упаковки для Gabrielle, в дизайнера Сільві Легастелуа знадобилось 5 років.

Якщо ви пам’ятаєте традиційний аромат відомого Chanel №5, то нові парфуми Gabrielle дещо нагадують попередню форму та дизайн пляшки. Але новий аромат дещо "вдосконалили": під час попадання сонячних променів на парфуми створюється ефект сяйва.

Презентація нового аромату Gabrielle відбулась в Афінах, Греція.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...

"Час випробувань ще не минув": Старець Захарій назвав рік закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:43

З'явилось нове пророцтво старця Захарія, в якому названо час завершення війни в Україні. Про це йдеться на каналі "Український молитовник" на YouTube, передають Патріоти України. За його словами, час випробувань не минув, однак кожен іспит виявиться кр...