Після відступу РФ із Сирії: Чи варто чекати загострення на Донбасі, - експерт

Російські війська зараз помітно активізуються у нас на сході.

Російські військові. Фото: volynnews.com.

"Путин решил вывести войска из Сирии. Здорово. Но чего вы радуетесь? Есть даже мнение, что теперь рашатуристо уберутся из Украины. Уверен: ситуация будет обратной", - написав журналіст Роман Бочкала на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Даже если сворачивание сирийского контингента означает неспособность РФ обеспечить многовекторную агрессию, это не будет происходить в ущерб украинскому направлению. Оно есть ключевым и жизненно важным для кремлевского режима.

В районе Авдеевки/Ясиноватой идет активная раскачка боевой ситуации и планомерный срыв мирных договорённостей. Российские журналисты, наводнившие украинский передок, псевдоштурмы, новые колонны техники - все это неспроста. Не хочу нагнетать, но ожидаю, что российские войска сейчас заметно активизируются у нас на востоке. А местная сепаратня только и ждет команды из Москвы. Война - единственное условие сохранение их власти.

Российский человек давно привык жить картинкой заграничного апокалипсиса. Сирийскую иглу придется чем-то заменить. А всё новое - это хорошо (хотя в данном случае несильно) забытое старое. Есть много стран, в которых у России интерес. Она может входить в них и выходить. Вводить и выводить. Но есть одна, без которой РФ не может. Украина - мечта и страшный сон Путина. Так что расслабляться нам рано.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Сільвіо дуже злякався": Друг Берлусконі розповів моторошну історію про полювання з Путіним

неділя, 5 травень 2024, 20:30

Російський диктатор Володимир Путін дуже налякав нині покійного експрем'єра Італії Сільвіо Берлусконі під час спільного полювання у 2013 році. Про це розповів колишній сенатор від партії Берлусконі «Уперед, Італіє!» Фабріціо Чікітто, повідомляють Патрі...

Ігнорують усі бойові посібники: Росія змогла би захопити Україну, якби слідувала власній доктрині, - експерт

неділя, 5 травень 2024, 20:00

Росія досі не змогла загарбати усю Україну, попри значну перевагу в чисельності людей та озброєнь. Одна з причин цього полягає в тому, що російська армія ігнорує власну доктрину та офіційні посібники щодо тактики ведення боїв. Про це виданню Business I...