"Після виходу з відпустки почне трясти український парламент": Астролог поділився прогнозом на найближчі місяці

Найбільш небезпечним буде серпень, особливо між затемненнями - між 18 серпня, коли відбудеться місячне затемнення, і 1 вересня, коли буде сонячне.

Влад Росс. Фото: www.facenews.ua.

Теракт у Ніцці, путч у Стамбулі, захоплення будівлі поліції в Єревані, стрілянина в Алма-Аті - низка подій, безпосередньо пов'язаних з небезпечним астрологічним періодом, який почався у середині липня і триватиме до середини вересня поточного року. Про це Обозревателю розповів астролог Влад Росс, передають Патріоти України.

"Марс і Сатурн, планети великого і малого нещастя, входять у так звану вісь катастроф, утворену зірками Антарес та Альдебаран. Ці зірки зараз розташовані навпроти один одного", - сказав він. "Екстремальна ситуація буде наростати і тривати в серпні місяці, я передбачав це, але я не думав, що події будуть розвиватися так швидко. Вісь катастроф почала діяти раніше, ніж я думав", - зауважив Влад Росс.

За його словами, саме з цим фактом пов'язані теракти, політичні пертурбації і природні катаклізми. Як пояснив астролог, "найбільш небезпечним буде серпень місяць, буде ще більше напруження, особливо між затемненнями - між 18 серпня, коли відбудеться місячне затемнення, і 1 вересня, коли буде сонячне". При цьому він додав: "Якби я був на місці людей, які планують переворот, то я б обрав серпень тому, що в серпні він би у них вдався".

За оцінками астролога, небезпечний період триватиме до середини вересня. Більш того, він попередив, що в період з 10 по 15 вересня "можливе повторення теракту, який був у 2001 році в Америці". Крім того, "після виходу з відпустки почне трясти український парламент, що в результаті призведе до дострокових виборів", - додав астролог.

Влад Росс порекомендував "не потрапляти під грози", оскільки в цей період вони будуть особливо небезпечними, "поменше літати літаком", а також постаратися утриматися від поїздок "у франкомовні країни".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Вторгнення з Білгородщини на Харківщину: ISW назвав стратегічну мету окупантів та як далеко і де саме їм вдалося просунутися у перший день наступу

субота, 11 травень 2024, 8:14

Російські наступальні операції вздовж кордону у Харківській області, ймовірно, мають стратегічну мету привернути і закріпити українські сили на цій осі, щоб уможливити російське просування в інші райони сходу України. Про це у своєму свіжому звіті пише...

Ріта Ора у елегантній голій сукні блиснула чудовою фігурою на модній вечірці з благодійним забарвленням (фото)

субота, 11 травень 2024, 7:44

Співачка любить епатувати публіку своїми відвертими образами. Тим більше коли є вдала нагода. Met Gala минув, але пристрасті навколо нього все не вщухають. Ще й досі преса обговорює сміливі цьогорічні вбрання зірок. Так Ріта Ора своїм пікантним аутфіто...