Планував спалити одну з українських позицій: Бійці ЗСУ показали свіжий трофей, відбитий в окупанта (фото)

Військовослужбовці "вирахували" особистість того, хто збирався натиснути на спусковий гачок і спалити їх живцем. Як виявилося, це російський найманець, який воює на Донбасі з 2014-го року.

Відбитий в окупанта трофей. Фото:Facebook

Бійці 54-ї бригади 7 грудня відбили у ворожих диверсантів вогнемет "Джміль" російського виробництва. Про це у Facebook написав журналіст Андрій Цаплієнко, зазначають Патріоти України.

"Ті планували з відстані 400 метрів спалити одну з українських позицій. Ви запитаєте: "Звідки відома така точна цифра?" Поясню: саме на 400 метрів виставлений приціл цієї "шайтан-труби". Вогнемет в бойовому положенні. Залишилося тільки зняти з запобіжника і натиснути на спуск", – зазначив він.

За словами Цаплієнка, є всі підстави вважати, що разом з "трубою" з Росії в Україну потрапив і її господар.

"Бійці "вирахували" особистість того, хто збирався натиснути на спусковий гачок і спалити їх живцем. Це найманець, росіянин. Воює на Донбасі з 14-го,"– додав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 24 квітня. Що українці готували Євсеїв день для збереження здоров'я

середа, 24 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 24 квітня за новим стилем вшановує Саву Стратилата і з ним 70-ти воїнів, преподобного Саву Києво-Печерського та Єлизавету Чудотворницю, а також вшановує пам'ять великого мученика Євсевія Нікомідійського, що поклав життя зарад...

Колись росія жахнеться своїх втрат: "Из сотни бойцов - 10 сбежало, остальные погибли", - полонений загарбник про свій підрозділ та про себе (відео)

середа, 24 квітень 2024, 6:15

Гурянов Євген родом з Курганської області. На війну росіянину порадили піти люди з органів опіки. Пообіцяли сина до інтернату не забирати. Росіянин у полон потрапив випадково. Каже, взагалі йшов до своїх, а знайшов українських бійців. Найбільше на тере...