"Раз мы не нужны в России, то здесь хоть нужны, надеюсь": Російський найманець пояснив, навіщо приїхав на Донбас вбивати українців (відео)

Терорист прибув до України з Хабаровського краю.

Фото:скрін відео

Російський найманець з позивним "Горинич" на камеру розповідає своєму "колезі" де і як служив, з якої причини приїхав воювати на стороні окупантів в Донбасі. При цьому чоловік спокійно відкриває коробку з трасером (боєприпас особливої конструкції до вогнепальної зброї) російського виробництва. І готується до чергового обстрілу українських позицій. Відповідне відео з'явилося у Facebook на сторінці фонду "Вернись живим", передають Патріоти України.

На сторінці фонду також повідомляється, що російський найманець приїхав з Хабаровського краю. Чоловік служив до цього в армії РФ. Але, як він сам зізнається, був звідти звільнений. В Україні він хоче "бути корисним". За кадром чоловічий голос запитує у "Горинича" "навіщо російський найманець вбиває українських солдатів?"

На що "Горинич" відповідає: "Російський найманець?! Мене з російської армії вигнали ще в 2009 році. Раз ми не потрібні в Росії, тут хоч, сподіваюся, потрібні будемо".

Далі чоловік розповідає, як навчався в експериментальній частині, він дякує командиру свого взводу навчальної розвідроти.

"Найманець без честі і совісті прийшов в Україну вбивати і сподівається, що потрібен тут комусь. Чи є кінець цинізму бойовиків? Мабуть, ні. А ось війна повинна якнайшвидше закінчитися. І закінчитися нашою перемогою!" - пишуть на сторінці "Вернись живим".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...