"Побєдоносіє", що здулося: "Звернули увагу, як мінялася риторика в Рашистані щодо атаки на авіабазу в Сирії?", - Чорновіл

Про "кучку ядерного пепла" цього разу ніхто й не затнувся, наголосив експерт.

Тарас Чорновіл. Фото:http://korrespondent.net/

Політолог і громадський діяч Тарас Чорновіл звернув увагу на те, як різко змінилася риторика Кремля щодо американської атаки на сирійську авіабазу. "Раша здулася", вважає Чорновіл. Про це він написав на своїй сторінці у Fаcebook. передають Патріоти України.

"Звернули увагу, як мінялася риторика в Рашистані щодо атаки на авіабазу в Сирії, де, за деякими даними знаходилася російська хімічна зброя. Спершу пару маргінальних заяв дрібних чиновників і журналістів у стилі: "Розжигателей войны, всяческих пентагоновских ястребов к ответу!"

Правда про "кучку ядерного пепла" цього разу ніхто й не заїкнувся. Потім ганьбище з Захаровою, яка дивним чином не зуміла прочитати чітко віддруковане на листку повідомлення відомства "грустной лошади". Вона не скидалася на підвипившу, але зависла на першому ж реченні.

Є різні припущення щодо конфузу, долучу й свою гіпотезу. В останню мить позиція МЗС РФ різко помінялася, тобто Раша "здулася", наперед заготовані тези кардинально пом'якшили, а папірчик речниці поміняти забули. Новий текст вона вже бачила, а вивчити не встигла. Так доволі часто буває.

Потім ще прозвучала офіційна позиція путінської адміністрації. Там, зрозуміло ж, був осуд "авантюристической политики" США, але вже доволі беззубо.

І наостанок прозвучала заява запорєбрикового міноборони: "Атака на военно-воздушную базу оказалась неэффективным в военном отношении мероприятием". Це ще й при тому, що насправді атака була виключно попередженням диктатору та про неї завчасно повідомили тих же росіян, а вони, відповідно, Асада.

Ну от... А хтось ще розказує про наддержаву й перспективи біполярного світу. Двополюсного? А хто ж на другому полюсі? Ні, ну якщо Китай, то тема ще вартує обговорення", - написав Чорновіл.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Перевзувся!": На росТБ засудили Трампа, який не завадив Конгресу проголосувати за виділення допомоги Україні

четвер, 25 квітень 2024, 20:44

Російські пропагандисти звинуватили колишнього президента США Дональда Трампа в тому, що він “перевзувся”. На думку рупорів Кремля, він повинен був завадити виділенню Україні військової допомоги. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав журналіст т...

Цікава статистика: Журналісти підрахували, скільки людей вбили російські військові після повернення додому за два роки

четвер, 25 квітень 2024, 20:17

Окупанти, які повернулися з війни проти України у РФ, впродовж двох років убили понад 100 людей. Найчастіше вони розправлялися з родичами та знайомими. Про це повідомило російське видання "Верстка" у четвер, 25 квітня, передають Патріоти України. Видан...