Почали з інкримінації підробки документів: НАБУ порушило справу проти посадових осіб ДФС

Депутати обурені недостатньо рішучими діями антикорупціонерів і готують з цього приводу звернення.

Вікторія Войцицька. Фото: samopomich.ua.

Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) відкрило кримінальне провадження проти посадових осіб ДФС за службове підроблення офіційних документів. Про це повідомила народний депутат Вікторія Войцицька на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Національне антикорупційне бюро відкрило кримінальне провадження №52016000000000113 стосовно службових осіб ДФС за ч.1 ст.366 КК України (службове підроблення офіційних документів).

Втім, це є неповне виконання ухвали Солом'янського районного суду від 23 березня 2016 року, яким суд зобов'язав службову особу НАБУ внести до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про вчинення кримінального правопорушення службовими особами ДФС за ч.2 ст. 364 КК (зловживання службовим становищем) та ч.1 ст. 366 КК України (службове підроблення документів). Вже не згадую про те, що це все має бути зроблено протягом 24 годин! Готуємо депутатське звернення до НАБУ щодо неповного виконання ухвали суду - а саме невнесення відомостей до ЄРДР за ч.2 ст.364 КК України (зловживання службовим становищем)", - написала нардеп.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Російські окупанти захопили ще два населені пункти Донеччини поблизу Очеретиного і просуваються на півдні, - DeepState (карта)

середа, 1 травень 2024, 9:23

За даними OSINT-аналітиків, росіяни просунулися в районі села Урожайне. Водночас Силам оборони вдалося відновити втрачені позиції в районі Ямполівки. . Збройні сили Російської Федерації захопили населені пункти Керамік і Новокалинове Покровського райо...

Росія вдарила ракетами по країні НАТО. Чи може польська ППО захистити західні області України?

середа, 1 травень 2024, 9:05

Ракета РФ залетіла в повітряний простір Польщі, але поляки не наважилися її збити. Військовий аналітик Дмитро Снєгирьов переконаний, що подібні дії провокують РФ на ескалацію конфлікту з країнами НАТО і, передусім, з Польщею. Нічого так не стимулює агр...