​«Почесної пенсії» може не бути: В Кремлі прийняте рішення по Захарченку і його наступнику на «ДНР» - донецький журналіст

Ватажка бандформування «ДНР» Олександра Захарченко замінить колишній «прем’єр» Олександр Бородай. Але не надовго. Є ознаки «злиття» «молодої республіки».

Про це у Facebook з посиланням на власні джерела написав Артем Фурманюк, зазначають Патріоти України. За його словами, рішення про звільнення Захарченко було прийнято безпосередньому російськими кураторами – в Кремлі.

Відомо й ім’я наступника ватажка «ДНР» – їм, як повідомляє Фурманюк, стане Олександр Бородай, який раніше очолював «уряд республіки».

Інформації про терміни заміни одного сепаратиста іншим у журналіста немає, проте при цьому він вважає, що Бородай не стане головним в «ДНР» надовго, а буде тимчасово виконуючим обов’язки.

Що стосується майбутнього Захарченко, то за словами Фурманюка, лідера проросійських бойовиків найімовірніше заарештують.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...