"Почну з поганих новин для адептів зради", - Березовець про нову коаліцію в Раді

Офіційно про нову коаліцію під Володимира Гройсмана оголосять найімовірніше до 12 квітня, пояснив політолог.

Ілюстрація:job-sbu.org

В Адміністрації президента України назвали дату створення нової коаліції у Верховній Раді. Про це пише український політтехнолог Тарас Березовець в своєму Facebook, передають Патріоти України.

"Вчора на закритій експертній зустрічі з одним з топ-менеджерів АП була озвучена детальна інформація щодо формування коаліції і нового уряду. Оскільки я не називаю джерело, пишу все як є. Почну з поганих новин для адептів зради. Станом на вчора нова коаліція вже існує, тобто в ній вже фізично є більше 226 голосів", - повідомив політтехнолог.

"Стоїть завдання зібрати в коаліцію не менше 240-250 голосів, з цим і пов'язана деяка затримка з її юридичним оголошенням. Офіційно про нову коаліцію під Володимира Гройсмана оголосять найімовірніше до 12 квітня", - додав Березовець.

Як відомо, 3 квітня президент Петро Порошенко зробив заяву з приводу термінів формування коаліції в парламенті і обрання нового прем'єр-міністра. "У перший парламентський тиждень Україна повинна мати нового прем'єра, коаліцію, програму уряду", - зазначив президент.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...