"Почти 97% россиян видят Украину как придаток РФ", - блогер (відео)

Майже усі росіяни не сприймають Україну у якості окремої незалежної держави.

Росіяни впевнені, що Україна має їм "належати". Фото: соцмережі.

"Этот обмен мнениями о будущем Украины состоялся за несколько часов до убийства Бабченко. Наиболее радикальный, это завкафедрой международных отношений и дипломатии Московского гуманитарного университета Николай Платошкин. Более размеренный и как бы миролюбивый, член Совета Федерации Олег Морозов. Но по сути, они оба сказали одно и то же", - пише Сергій Запорожський на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Они оба видят Украину, как придаток России. И таких людей там, как показали последние выборы, 97%. Поэтому, я в контрольный раз обращаюсь ко всем неравнодушным за судьбу страны депутатам, прокурорам, судьям, сотрудникам СБУ и МВС.

Если вы в 2019 году допустите, что на выборы в Украине пойдет хоть одна падла или партия, представляющая "миротворцев с Востока", вы станете соучастниками убийств. Всех тех, кто уже погиб за свободу Украины. И народ вам это не простит.

Ведь дело совсем не в том, что кто-то боится победы коллаборантов. У них шансов нет. Тут речь идет об уважении к своей стране и памяти погибших".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...