"Под звуки Хава Нагилы на берег спустятся ворюги Онищ, Розен, Блат и сестра их Юлядь" - журналіст про українську політику

Рауль Чілачава іронізує, що у наступному складі парламенту найчисленніша партія носитиме назву "Пригнічені та знедолені".

Верховна рада України. Ілюстрація:gx.net.ua

"Самая многочисленная партия в будущем парламенте будет называться "Угнетенные и обездоленные" им. Онищенко-Розенблата". Таку думку в Facebook висловив український журналіст Рауль Чілачава, передають Патріоти України, продовжуючи:

"Сразу после победы на выборах они причалят к киевскому речвокзалу на прекрасном галеоне под электротягой. Бушприт будет украшен обнаженным по пояс Ляшко с вилами. На мачте будут гордо реять сразу три флага: Юнион Джек, Панама, 5.10. Корабль будет не растаможен в рамках Стамбульского соглашения", - пише журналіст.

Чілачава додає, що екіпаж буде одягнений у все, що "налізло в магазині Sanahunt і обвішаний нагородними кулеметами Гатлінга".

"Под звуки Хава Нагилы на берег спустятся ворюги Онищ, Розен, Блат и сестра их Юлядь. С этого и начнется новая эра процветания и счастья в землях славянских. А первый украинский автобан так и назовут: из ворюг — в греки", - висміяв сучасних політиків Чілачава.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...