Подалі від держави-ізгоя: Рабінович пояснив, чому серед росіян почався ажіотаж навколо ізраїльського громадянства

​За словами блогера, до ізраїльського консула в РФ - величезні черги.

Ізраїльський паспорт дає право безвізового в'їзду більш, ніж у 160 країн. Ілюстрація:topturizm.com.ua

Російський фінансист і блогер Слава Рабінович розповів, чому росіяни бажають отримати громадянство Ізраїлю. Про це він повідомив в інтерв'ю, коментуючи чутки про отримання ізраїльського громадянства відомим російським шоуменом Іваном Ургантом, передають Патріоти України.

Слава Рабінович зазначив, що кожен росіянин, який має "єврейську кров", бажає отримати громадянство Ізраїлю і російський актор і телеведучий Іван Ургант - не виняток цього. За його словами, до ізраїльського консула в РФ - величезні черги.

"Я знаю тільки одне: що в Санкт-Петербурзі чергу до ізраїльського консула на імміграційне інтерв'ю на предмет репатріації в Ізраїль зараз записують на жовтень", - говорить блогер. Він вважає, що росіяни з єврейським корінням мають безліч причин, щоб отримати це громадянство і виїхати в Ізраїль.

"Оскільки російське громадянство само по собі, на жаль, означає не тільки необхідність отримання віз на в'їзд в більшість країн світу, але ще і приналежність до держави-ізгоя, то цілком природно, що ті люди, у яких є єврейська кров, хочуть отримати ізраїльське громадянство", - заявив Рабинович.

"Це стосується не тільки Абрамовича (російський олігарх Роман Абрамович, який довгий час жив в Британії, за чутками теж має ізраїльське громадянство - ред) і Урганта - це стосується взагалі всіх", - додав він.

Як повідомлялося раніше, відомий російський телеведучий Іван Ургант отримав громадянство Ізраїлю. Він прилетів в аеропорт Бен-Гуріон 10 червня, й офіційно став новим репатріантом, отримавши посвідчення особи громадянина Ізраїлю ("теудат-зеут").

Джерело: Обозреватель
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сі Цзіньпін формує "китайську Європу", - Портников

вівторок, 30 квітень 2024, 12:41

"Під час свого перебування у Пекіні державний секретар Сполучених Штатів Ентоні Блінкен попереджав своїх китайських співрозмовників — насамперед голову КНР Сі Цзіньпіна та міністра закордонних справ Ван Ї про наслідки військово-технічного співробітницт...

"Бей своих, чтоб чужие боялись": Міноборони РФ штрафує своїх військових за "мангали" для захисту від дронів ЗСУ (відео)

вівторок, 30 квітень 2024, 12:27

Військова автоінспекція міноборони РФ почала штрафувати своє «гарматне м’ясо» за встановлення на техніку спеціальних екранів, для захисту від українських FPV-дронів. Про це повідомляє The Insider з посиланням на відповідні скарги у Telegram-каналах про...