Час "гострити лижі", поки не настав колапс: Мегапопулярний московський телеведучий отримав паспорт Ізраїлю

Мотив і мета, за якими Іван Ургант прийняв рішення про отримання ізраїльського громадянства, поки невідомі.

Іван Ургант став громадянином Ізраїлю. Фото:БелТА

Телеведучий Іван Ургант отримав громадянство Ізраїлю. Про це повідомляє ізраїльська російськомовна газета "Вести", передають Патріоти України.

За даними видання, Ургант прилетів в аеропорт Бен-Гуріон 10 червня, й офіційно став новим репатріантом, отримавши посвідчення особи громадянина Ізраїлю ("теудат-зеут").

Відзначається, що в Тель-Авів Ургант прилетів з дружиною Наталею Кікнадзе і доньками. При цьому, за даними джерела, найближчим часом Ургант планує повернутися в Росію для зйомок передачі "Вечірній Ургант".

Мотив і мета, за якими Ургант прийняв рішення про отримання ізраїльського громадянства, поки невідомі. Ізраїльський закордонний паспорт дає право безвізового в'їзду в 161 країну світу.

Не готові воювати: Соціологи з'ясували, в якому регіоні України найбільш поширене прагнення уникнути мобілізації

четвер, 25 квітень 2024, 18:30

Прагнення уникнути мобілізації найбільш поширене на сході. Загалом в Україні готовність до мобілізації перебуває на посередньому рівні. Такі даніоприлюднив фонд "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва, передають Патріоти України. "Визначаючи реа...

Генконсульство України в одному з міст Польщі поновило видавання паспортів

четвер, 25 квітень 2024, 18:26

Генеральне консульство України в польському Любліні поновило видавання паспортів для виїзду за кордон громадянам, які подали заяви до 23 квітня. Українці зможуть отримати документи після їхнього доставлення до установи. Про це в коментарі "Укрінформу" ...