Час "гострити лижі", поки не настав колапс: Мегапопулярний московський телеведучий отримав паспорт Ізраїлю

Мотив і мета, за якими Іван Ургант прийняв рішення про отримання ізраїльського громадянства, поки невідомі.

Іван Ургант став громадянином Ізраїлю. Фото:БелТА

Телеведучий Іван Ургант отримав громадянство Ізраїлю. Про це повідомляє ізраїльська російськомовна газета "Вести", передають Патріоти України.

За даними видання, Ургант прилетів в аеропорт Бен-Гуріон 10 червня, й офіційно став новим репатріантом, отримавши посвідчення особи громадянина Ізраїлю ("теудат-зеут").

Відзначається, що в Тель-Авів Ургант прилетів з дружиною Наталею Кікнадзе і доньками. При цьому, за даними джерела, найближчим часом Ургант планує повернутися в Росію для зйомок передачі "Вечірній Ургант".

Мотив і мета, за якими Ургант прийняв рішення про отримання ізраїльського громадянства, поки невідомі. Ізраїльський закордонний паспорт дає право безвізового в'їзду в 161 країну світу.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...