Подалі від "русского мира": Казахстан підготував Кремлю ніж у спину, - політолог

Президент Казахстану заявив про перехід на латиницю замість кирилиці.

Путін і Назарбаєв. Ілюстрація:Forbes Казахстан

"Поки війська Московії атакують Вейшнорію Казахстан підготував кремлю ніж у спину. Назарбаєв оголосив детальний план переходу з кирилиці на латиницю." Про це пише у своєму Facebook політолог Сергій Таран, передають Патріоти України, продовжуючи:

Це зараз третя тема колективних обурень серед московитських еліт, — після "прєдатєля" Трампа та України…

А уявляєте, яку роботу треба виконати, аби перевести всю документацію, підручники, художню літературу з одного алфавіту на інший! Наша реформа освіти у порівнянні з цим просто дитячі забавки. Але заради втечі від "руского міра" казахи готові на все.

До них такі самі переходи на латиницю здійснили Азербайджан, Молдова, Туркменістан, Узбекистан… Думаю, коли "рускій мір" припікає, бідні сусіди, аби бути подалі, готові переходити і на китайські ієрогліфи, і на письмо майя.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пілот важкого бомбардувальника розповів, чому впав Ту-22М3 і чим він унікальний

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:27

Для Росії літак важливий тим, що може нести ракети, які запускаються на сотні кілометрів. Оприлюднені відео падіння Ту-22М3 не дають однозначної відповіді про те, чому саме впав літак. Можуть бути декілька причин, одна з яких – поява в Україні модерніз...

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.