Подарунок з ЄС: Невідомий перекинув з території Румунії пакет з € 10 тис для українських прикордонників

Невідомі пропонували прикордонникам гроші за сприяння в контрабанді цигарок на кордоні з Румунією, та попри їх відмову, перекинули пакет з грошима з румунської сторони, повідомила прес-служба Держприкордонслужби.

Контрабандисти спробували підкупити прикордонників хабарем у розмірі €10 тис., аби здобути сприяння в переміщенні сигарет на кордоні з Румунією. Про це повідомила прес-служба Державної прикордонної служби України (ДПСУ) у Facebook, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"До прикордонного наряду Чернівецького загону підійшло двоє невідомих. Чоловіки пропонували прикордонникам за грошову винагороду посприяти в переміщенні через кордон сигарет. На таку пропозицію невідомі отримали категоричну відмову. Однак за декілька хвилин до кордону з боку Румунії під'їхав позашляховик. Із нього вийшов чоловік і перекинув на українську сторону поліетиленовий пакунок, після чого зник", – розповіли у ДПСУ.

Група реагування прикордонного підрозділу прибула з представниками фіскальної служби для перевірки та фіксації цієї інформації. Оглянувши пакунок, у ньому виявили €10 050.

"Кошти вилучені та будуть передані представникам фіскальної служби, які також перевірять їх на предмет підробки", – зазначили в Держприкордонслужбі.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....