"Пока одни ходят на похороны автомойщиков, другие спокойно ждут своего часа", - блогер про патріотичні листівки у Луганську (фото)

Окупанти й самі вже розуміють, що примусити частину населення говорити, що вони люблять "молоду республіку" - можна. Але неможливо подібні ідеї насильно вложити у серця та думки.

Патріотична молодь Луганська у 2014-му. Фото: соцмережі.

"Луганск, улица Учебная, возле бара «Таис». На подъездах, ноябрь 2016. Кажется, что не скоро, но скоро уже, под Плотницким запахнет печеными яблоками, потому что вырастает поколение подполья", - написав користувач Євген Спірін на своїй сторінці у "Фейсбуці" та виклав відповідне фото, передають Патріоти України.

Пока одни ходят на похороны бородатых автомойщиков, другие спокойно ждут. Да, листовки не «Грады» и не взорвать гранатой дом МГБ. Но и оккупанты знают, что заставить говорить «2х2=5» на день республики или на заказной митинг можно, а заставить думать так - нет.

И самое страшно для них - то что спустя 3 года оккупации людей, которые ее ненавидят и ждут только одного момента все больше. От корявых пугливых тризубов на стенах домов в 2014, от фото возле надписи: «Луганск» в майке - до полноценных пошаговых инструкций. И это только начало. Скоро будет везде. Скоро придется прятаться и бежать. Маленькая весточка от друга, который там живет.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Тилові журналісти легковажать: Боєць ЗСУ розповів про переваги російського "танка-мангала" під час ворожих штурмів

середа, 24 квітень 2024, 9:05

Хоч танк і не маневрений та має багато недоліків, він може виконати свою місію під час штурму — завести колону в населений пункт і стріляти просто в лоб, говорить командир танкового підрозділу. . Останнім часом дедалі частіше з'являються повідомлення ...

Народні прикмети на 24 квітня. Що українці готували Євсеїв день для збереження здоров'я

середа, 24 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 24 квітня за новим стилем вшановує Саву Стратилата і з ним 70-ти воїнів, преподобного Саву Києво-Печерського та Єлизавету Чудотворницю, а також вшановує пам'ять великого мученика Євсевія Нікомідійського, що поклав життя зарад...