Пока русский патриот не научится строить ту Россию, которую ему захочется полюбить  -  эта страна не будет жить хорошо. И другим не даст - блогер

Головна проблема і біда російського патріота в тому, що подумки він знаходиться в прекрасній уявній Росії, а діє - в реальній. І люта невідповідність між очікуванням і реальністю породжує в душі його священний гнів.

Російський "патріот". Ілюстрація:censor.net.ua

"Главная проблема русского патриотизма  —  в его абстрактности." Про це пише на Site.ua Тролль Каратель, передають Патріоти України, продовжуючи:

Русский патриот искренне, всей душой любит некий абстрактный, впитанный им из книг и советских фильмов Русский Народ. При этом, сталкиваясь с реальными русскими людьми, патриот видит в них врагов и старается всячески им навредить. Зачастую успешно.

С родиной так же. Патриот со священным трепетом относится к своей великой Родине, к своей Небесной России, прекрасной и недостижимой. А вот к своему земному обиталищу русский патриот испытывает отвращение и совершенно его не бережёт. Даже напротив  —  будто специально старается обмазать всё грязью и завалить мусором, лишь бы не видеть эти опостылевшие серые трущобы.

Поэтому главная проблема и беда русского патриота в том, что мысленно он находится в прекрасной воображаемой России, а действует  —  в реальной. И лютое несоответствие между ожиданием и реальностью порождает в душе его священный гнев, разрушительная сила которого хаотически выплескивается куда попало, снося и правых, и виноватых.

И пока русский патриот не научится жить в реальном мире и своими руками строить ту Россию, которую ему (и всем остальным) захочется полюбить  —  эта страна не будет жить хорошо. И другим не даст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Величезна територія, до якої українці тепер дістають": У Скабеєвої та її "експертів" паніка після рішення США поставити Україні ATACMS (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Новина про довгоочікуване рішення США поставити Україні далекобійні ракети MGM-140 ATACMS викликала справжню паніку у російської пропагандистки Ольги Скабеєвої та її міньйонів. Про це свідчить оприлюднений у соцмережах уривок однієї з її програм, перед...

Москва перетвориться на фронтове місто як той Білгород? Скабєєва налякала своїх гостей властивостями озброєнь, які США передають Україні (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 9:52

"Російські пропагандисти ознайомилися зі списком озброєння, яке українці отримають від США, і тепер у прямому ефірі відсувають "червоні лінії" та шукають на карті місце для порятунку своїх сідниць, ближче до Північної Кореї", - іронізує журналіст Юрій ...