Покарати колаборантів: Павло Нусс пояснив, чому затримали Євремова

Українська влада в особі нового Генерального прокурора та Президента країни готова до активних дій, щоб притягнути до відповідальності союзників Кремля, вважає політичний експерт.

Олександр Єфремов. Фото:tsn.ua

"Генеральный прокурор и Президент проявляет политическую волю наказать коллаборантов и тех, кто привел войну на нашу землю." - пише у своєму Facebook політичний оглядач Павло Нусс, передають Патріоти України, продовжуючи:

Задержание Александра Ефремова – яркий пример того, что власть в лице нового Генерального прокурора и Президента страны готовы к активным действиям, чтобы привлечь к ответственности союзников Кремля, которые действовали синхронно с Москвой во время аннексии Крыма и интервенции русских на востоке Украины.

Ефремова задержали абсолютно законно, и, на мой взгляд, заявления о «политических преследований» - глупость. Следователи ГПУ наверняка собрали достаточный доказательный материал, кроме свидетельств его же экс однопартийцев, чтобы в этот раз сепаратист Ефремов не имел шанс на «победу» в суде.

Приятно удивляет сама оперативность работников органов. По всей видимости, Ефремов готовился к побегу от следствия, и ребята сработали на отлично, не позволив подозреваемому покинуть Украину, прям в аэропорту.

Правда, многое зависит и от самого суда. Но я питаю надежды, что Суд примет сторону национального интереса, и союзник Кремля будет наказан.

Радует и то, что Генеральный прокурор обратился к нации с предложением о сотрудничестве общества и ГПУ. Это говорит о том, что вся эта глобальная операция не PR, а реальные намерения ДЕЙСТВОВАТЬ!!!

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Розгром командного пункту в Бахмуті: Українські військові ліквідували топокупанта (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:07

У Росії почали визнавати втрати офіцерського складу внаслідок руйнівного удару ЗСУ по командному пункті окупантів у захопленому Бахмуті Донецької області, зазначають Патріоти України. Як повідомив офіцер ЗСУ, військовий блогер, який відстежує втрати РФ...

"Небесна благодать зійде на воїнів": У сторічному пророцтві старця Ігнатія знайшли слова про перемогу України

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:55

Пророцтво старця Ігнатія було зроблено сто років тому, але саме зараз його слова про долю України стали дуже важливими - він напророкував перемогу Україні. Про це йдеться у відеоролику на Youtube-каналі "Український молитовник", передають Патріоти Укра...