"Покемоны собрали больше, чем вся украинская металлургия в два раза", - політолог

У цивілізованому світі люди готові платити за можливість розважитися більше, ніж за дійсно корисні речі.

Гра у покемони. Фото: www.ixbt.com.

"Создатели Покемонов Go срубили (капитализировались) уже на 7 ярдов долларов. Весь экспорт Украины за январь-май 2016 года составляет 13 ярдов. Весь официальный экспорт!", - написав політолог Юрій Романенко на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Покемоны собрали больше, чем вся украинская металлургия в два раза. Металлурги экспортировали за 5 месяцев продукции всего на 3,1 млрд. дол. Покемоны нарубили в пять раз больше, чем экспорт всего машиностроения Украины - 1,4 млрд. дол. В десять раз больше, чем вся химическая промышленность - 606 млн.

Представьте капитализацию Антонова на 7 ярдов за пару недель. Сколько там давали за ОПЗ? 500 млн. долларов. Этот кейс показывает, что знание человеческой психологии и человека вообще сегодня позволяет генерировать деньги буквально из воздуха, поскольку люди любят играть.

А в скучном мире цивилизации люди обожают играть и хорошо платить за это. А украинские политики могут дальше рассказывать, как важно махать кайлом и вернуть былую славу чадящих заводов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пролунав вибух і почалася пожежа: У Бєлгороді на будинки впала ракета, яку окупанти запускали по Харкову

субота, 4 травень 2024, 18:14

У російському Бєлгороді вдень у суботу, 4 травня, пролунали вибухи, після чого загорілися будинки. Місцева влада повідомляла про ракетну загрозу. Про це написав губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков, передають Патріоти України. За його вер...

"Вона спілкується російською, але вона за Україну": Співак Андрій Кравченко заступився за Славу Камінську

субота, 4 травень 2024, 17:44

Співак Андрій Кравченко в інтерв'ю Аліні Доротюк прокоментував свою співпрацю зі співачкою Славою Камінською, яка у 2023 році заявила, що не планує повертатися в Україну, і заступилася за російську мову, передають Патріоти України. Кравченко записав ду...