Поки чиновники набивають кишені: Бійці 55-ї бригади досі не отримали "бойові тисячі" за оборону ДАП, - волонтери

Від Міноборони вдалося отримати тільки негативні відповіді або відписки.

Бійці 55-ї бригади. Фото: соцмережі.

Воїнам 55-ї Окремої Артилерійській бригади, які захищали рік тому донецький аеропорт, досі не виплатили належну винагороду за участь в АТО. Про це в Фейсбуці написав засновник Фонду "Сестри Перемоги" Віталій Губський, передають Патріоти України.

Из МинОбороны уже месяц приходят отказы по выплатам боевых тысяч 55-ой артиллерийской бригаде. Артиллеристам двух батарей бригады, отвоевавших кампанию за Донецкий аэропорт, по боевым журналам выпустившим более 15,000 гаубичных снарядов в обороне ДАП, не подтверждают выплаты тысяч за боевые дни. Мы ими занимаемся уже 3 месяца. Суммарно должны выплатить более миллиона гривен", - зазначив волонтер.

"Из архивов Министерства Обороны приходят негативные ответы, уже месяц морочат голову не давая ответы или отказывая. При том, что все боевые дни, за которые должны быть выплачены боевые тысячи по закону Украины, учтены в боевых журналах", - додав Губський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...