Поки поліцейський сидить: Водій БМВ, який влаштував смертельні перегони в Києві, переховується від слідства

Телефони Ростислава Храпачевського відключені, на виклики до слідчого він вже тричі не з'явився, за місцем проживання не перебуває.

Водій BMW Ростислав Храпачевський. Фото:24tv.ua

Водій іномарки, яка стала учасницею інциденту з патрульною поліцією у столиці, пропав з поля зору слідства. Про це пише радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк у своєму Facebook, інформують Патріоти України.

"Сьогодні з впевненістю можна констатувати, що водій БМВ, учасник трагічної погоні 7 лютого, відморозок Ростислав Храпачевський, подався в біга, щоб уникнути кримінальної відповідальності. Телефони відключені, на виклики до слідчого тричі не з'явився, за місцем проживання не перебуває", - написав Шкіряк.

За його словами, Нацполіція ініціюватиме арешт Храпачевського. Подання щодо обрання міри запобіжного заходу розгляне Голосіївський суд Києва у понеділок, 29 лютого, о 14.00.

"П'яний і обдовбаний мажор, з вини якого сталася трагедія, чітко усвідомлюючи свою вину, просто втік як ганебний щур. Нічого, ми його знайдемо. Але от шкода, що з огляду на ці подіі, слово "справедливість" в Украіні, вже давно набула повійного змісту", - додав Шкіряк, нарікаючи на порівняння долі винуватця трагедії та ув'язненого поліцейського Олійника.

Водію загрожує два роки ув'язнення.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗСУ вдалося вибити противника з двох позицій на Бахмутському напрямку, - комбат 92-ї омбр

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:15

Командир батальйону ударних безпілотних авіаційних комплексів "Ахіллес" 92-ї окремої механізованої бригади Юрій Федоренко заявив, що у Часовому Яру противника немає, місто повністю контролюється Силами оборони України, передають Патріоти України. "Бойо...

Окупанти хотіли вкрасти українську міну, але щось пішло не так (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:44

Українські захисники з тактичної групи «Адам» влаштували пастку для надмірно цікавих російських загарбників. Відповідним відео поділився у себе у Telegram-каналі журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України. Скориставшись непереборною тягою окупа...