Політолог назвав суттєву відмінність між українськими революціями і протестами в РФ та Білорусі

Якщо українці вийшли на Майдан, протестуючи проти режиму Януковича і всього неприйнятного, що він уособлював, то нинішні протести в Росії і Білорусі - це голодні бунти.

Євромайдан. 2014 рік. Фото: ZN.ua.

Політолог Костянтин Матвієнко звернув увагу на відмінність між двома українськими революціями та протестами, які відбулися останнім часом у Росії та Білорусії. Про це він написав на власній сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Обидві українські революції відбулися коли економіка зростала – у 2004 і у 2013 рр. Люди вийшли на вулиці не через падіння рівня життя, а через етичну неприйнятність Януковича і всього ним уособлюваного. У Росії і Білорусі нині бунтують з голоду. Хоча є малий шанс, що там також усвідомлять цивілізаційну огидність їхніх режимів", – пише Матвієнко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...