"У Росії все перетворюється на стіну": Нову ''суперзброю'' Путіна назвали безсилою (відео)

Очевидно, що російська влада дуже боїться масових протестів.

Російська "суперзброя" "Стіна" Фото: скріншот з відео.

У Росії випустили нові комплекси "Стіна", які спрямовані для захисту від агресивно налаштованих громадян. Новинку відразу ж розкритикували, зазначивши, що вона буде безсилою, бо нічого надприродного у ній немає, передають Патріоти України.

"Треба, звісно, примудритися — назвати "Стіною" нову суперзброю від концерну "Калашников". Вже є анекдот про новітню ракету "Сизрань", яка будь-яке місто, в яке влучає, перетворює на Сизрань. У Росії все перетворюється на стіни, якими влада відгороджується про всяк випадок від агресивних натовпів. Насправді, звісно, це ніяка не суперзброя. Це нормальна вантажівка, обшита бронею, яка за 3-4 хвилини вміє виставляти перед собою такий самий броньований щит з бійницями. З бійниць можна стріляти по натовпу, якщо він спробує напасти", — написав у своєму блозі російський поет Дмитро Биков.

Він зазначив, що російська влада боїться масових протестів. "Мабуть, зверху дійсно видно, що у народу найближчим часом будуть серйозні приводи виявити агресивність. Тому йому заздалегідь показують броньовану вантажівку з бійницями: бачите, що буде? Та нічого не буде. Бо у стіни два боки, і важливо не тільки те, хто її атакує, але і те, що там за нею. А за нею гниль, як показала історія з Петровим і Бошировим; за нею боягузтво, некомпетентність, виродження", — резюмував Биков.

Як зазначає "Інтерфакс", концерн "Калашников" до кінця року передасть Росгвардії до 10 комплексів "Стіни", які надходитимуть до підрозділів ОМОНу. "У першу чергу вона просто відділяє агресивний натовп від співробітників ОМОНу, дає можливість вгамувати пристрасті", — повідомив представник компанії.

Він зазначив, що "Стіна" випробовувалася у Москві, де її піддавали різним впливам — кидали, палили, атакували. "За результатами цих випробувань розроблена друга версія, з неї прибраний водомет — він виявився зайвим через надмірний травматизм", — сказав представник "Калашникова".

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....