"Полный набор шизы. Пусть ловят покемонов" - Сазонов про полювання в "ДНР" на "українських диверсантів"

За версією спецслужб бойовиків, "українська ДРГ" складається з офіцерів МВС України в званнях від майора до полковника, які пройшли підготовку в таємних таборах СБУ під керівництвом інструкторів НАТО, сміється журналіст.

Ілюстрація:comfort.travel"В ОРДЛО устроили настоящую охоту за мифической украинской ДРГ" - пише у своєму Facebook журналіст Кирило Сазонов, передають Патріоти України, продовжуючи:

По версии спецслужб боевиков, эта диверсионная группа состоит из офицеров МВД Украины в званиях от майора до полковника, которые прошли подготовку в тайных лагерях СБУ под руководством инструкторов НАТО.

В общем, полный набор шизы. Может кто-то сбросит им ссылку на новую игру и пусть ловят покемонов?

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...