Помста ображеного олігарха: Найцікавіший компромат на Порошенка Онищенко тримає "в рукаві" - політолог

Андрій Золотарьов вважає, що із плівок Онищенка можна говорити про системну політичну корупцію в країні. Зараз у багнюці не лише президент, але й опозиція. І піти мають усі

Олександр Оніщенко. Фото:ТСН

Народний депутат Олександр Онищенко має важливі докази протиправної діяльності президента Петра Порошенка. Але їх поки не оприлюднює. Про це у коментарі Gazeta.ua сказав політолог Андрій Золотарьов, інформують Патріоти України.

"Закони жанру вимагають видавати компромат порціями. Якщо зразу все викинути, не лишиться нічого. Найцікавіше притримує", - упевнений Золотарьов.

За словами експерта, спочатку Онищенко розраховував на допомогу Порошенка.

"Він відразу попереджав. Намагався домовитися з командою президента. Думав, захистять, бо займався вирішенням делікатних питань. Але не врахував, що там НАБУ запустило інтригу. Тоді пустив у хід плівки (записи розмови з Порошенком. - ред). Про те, що в Онищенка є записи, знали. Полювали на них. Зараз люди, які приходять до президента, знімають годинники", - сказав Золотарьов.

"Із плівок Онищенка можна говорити про системну політичну корупцію в країні. Зараз у багнюці не лише президент, але й опозиція. І піти мають усі", - додав Золотарьов.

Як повідомлялося раніше, народний депутат Олександр Онищенко заявив, що президент Петро Порошенко скуповує голоси у Верховній Раді. Розмови із главою держави, записані на ручний годинник із диктофоном, 29 листопада передав американським спецслужбам. В Адміністрації президента на це відповіли, що Онищенка чекають в Україні правоохоронні органи.

5 липня Верховна Рада зняла з Онищенка депутатську недоторканність. 27 липня генпрокурор підписав повідомлення про підозру. Депутат втік за кордон.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 4 травня. Чим українці традиційно опікувались на Пелагеїн день

субота, 4 травень 2024, 7:05

Християни східного обряду 4 травня за еовоюліпнським календарем відзначають день пам’яті святої мучениці Пелагеї. Також відома як Пелагія Таврійська, була християнською святою, яка жила в III столітті в місті Тарсі, що на території сучасної Туреччини. ...

Компанія «PepsiCo», котра ганебно зберігає свій бізнес в Росії, неочікувано для себе дієво підтримала ЗСУ на лінії фронту (відео)

субота, 4 травень 2024, 5:55

Тепер власникам та топ-менеджменту гіганта харчової промисловості саме час переживати, щоб держава-агресор не скористалась цим як приводом, щоб підрізати бариші PepsiCo». Кажуть, що компанія «PepsiCo» заборонила рекламним агентствам згадувати ЗСУ, укр...