​Помста "Трої": ресурс розгромленого Захарченком бандформування виклав запис як російський кат «ДНР» замордував цивільного громадянина (відео 18+)

Цей бідолага, житель окупованої території, таки не вижив, тіло його не знайшли.

Тортури цивільних в "ДНР"Ролик розміщений в співтоваристві терористів в соціальній мережі "ВКонтакте", зазначають Патріоти України.

"На цьому відео Ольхон по-звірячому катує і обіцяє забити на смерть (що він надалі і зробив) жителя селища Комунар, який згодом зник безвісти, і слідчі органи ДНР здійснюють його розшук за заявою його родичів про зникнення безвісти", - сказано в описі до ролика.

"Усі матеріали, що стосуються протиправної, злочинної діяльності вищевказаного "борця за свободу Донбасу" будуть передані із супровідними матеріалами військовій прокуратурі РФ (оскільки він є громадянином РФ) для ухвалення рішення за фактом військового злочину", - додали терористи з "Трої".

Цей кричущий ролик також прокоментував журналіст і блогер Денис Казанський.

"А ось відео про те, як брати росіяни захищають жителів Донбасу від українських фашистів. Попереджаю строго, із слабкими нервами дивитися його не потрібно. На ньому жителя Донецької області в приступі братської любові до смерті забиває громадянин Російської Федерації з позивним Ольхон", - написав він на своїй сторінці у Facebook.

"Відео виклали самі бойовики із загону "Троя", в знак того, що їхній загін зачистили ватажки «ДНР». Раніше я вже писав про цей конфлікт. Але давайте нікого не засуджувати. Адже, якщо ми скажемо, що на відео звір і садист, то це буде мова ворожнечі та ненависті. Потрібно чути Донбас, у того боку теж є своя правда", - додав Казанський.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"У відповідь на теракт у Москві РФ знищила штаб-квартиру СБУ": Пропагандисти Кремля запустили нову серію фейків у західних ЗМІ

четвер, 28 березень 2024, 13:15

Центр протидії дезінформації опублікував добірку фейків і маніпуляцій, які іноземні ЗМІ продукували 28 березня. За версією ЦПД при РНБО України, 28 березня іноземні ЗМІ запустили два фейки та одну маніпуляцію, передають Патріоти України. Фейк: "У відпо...

"Вона поки приховує, що в офіційному шлюбі": Даша Астаф'єва вийшла заміж за багатія, який на 10 років молодший, - блогер

четвер, 28 березень 2024, 13:06

Оглядач українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов "злив" інсайдерську інформацію про модель, співачку і волонтерку Дашу Астаф'єву. Він із посиланням на свої джерела заявив, що артистка за час повномасштабної війни вийшла заміж за молодого багатія. Однак...