"Понял, что на территории отельного комплекса именно русские, очень просто - ходил при них в футболке с Тризубом", - Фашик Донецький

Скоріше бездомні собаки на вулицях вивчать суахілі, ніж населення Росії повстане. Такий невтішний висновок зробив донеччанин-переселенець після спілкування із російськими туристами.

Російські туристи у Туреччині. Фото: соцмережі.

"Знакомый недавно ездил в Турцию на отдых, впервые за 5 лет войны. В Донецк он невъездной, ибо записан как агент ЦРУ-Моссада-Ми-6-сбУ-ГУР и так далее. Но и возвращаться в принципе некуда : дом разбит артиллерией еще в 14-м году невидимой российской армией. Хлопец с семьей жили в районе жд вокзала Донецка, в достатке и благополучии. Был полностью обставлен свой дом, семья ни в чем не нуждалась. Но, благодаря рф, семья выезжала полями с одним чемоданом в руке, ибо шансы быть православно пристреленным и прикопанным близились к 100%. Вся семья - коренные Дончане, а не потомки ватанов, приехавших эшелонами из е*еней рф", - пише Фашик Донецький у своєму блозі, передають Патріоти України, та продовжує:

"Но вернемся к Турции. Итак, семья, муж и жена поселились в одном из турецких отелей и встретили кого? Правильно, русских туристов. Глава семейства понял, что на территории отельного комплекса именно русские очень просто - так как он ходил в футболке с Тризубом, некоторых людей типало и дергало так, как будто они увидели взасос целующихся сталина с лениным.

Абсолютные ватники отсеклись сразу - когда Дончанин заговорил с ними на Украинском, у тех с ходу пошла пена изо рта и крики, мол зачем вы меня провоцируете? Дончанин спросил, как именно он провоцирует: тим, що звернувся на Державній мові до відпочиваючих, чи тим, що на футболці Тризуб ? В ответ было шипение и вонь про недобитых биндеровцеф.

Но были еще те туристы из рф, которым было интересно поговорить с чуваком с Тризубом на футболке. Разговор особо не получался ни с кем, ибо переселенец видел войну не по тв. Коротко опишу сейчас впечатления человека от общения с теми русскими, с которыми как бы можно строить диалог.

Українську мову росіяни прекрасно розуміють. Крапка. Хто просить з росіян спілкуватися з ними на російській, той підло бреше. Все вони розуміють, не ведіться.

Чому росіяни не їдуть в окупований ними ж Крим? Дорого, су*а + сервісу нема ніякого, в Турції виходить дешевше. Кримський міст - це звісно добре, проте нема сенсу платити за сервіс типу "мінус 5 зірок" шалені гроші.

В кого не плюнь з росіян, всі проти путіна. Але росіяни не погані, то "палітікі пасорілі нас". Коли кажеш їм, що їх бездіяльність та мовчання - це співучасть у злочині, то тобі відповідають, шо ти не розумієш і т д.

Як проходять вибори в місті Тула. Спочатку ти, коли ідеш на вибори, дзвониш начальнику. Прийшов на вибори - теж дзвониш, кажеш шо прийшов на вибори. Зайшов в кабінку, проголосував? Фоткай бюлетень, придурок, і відправляй фото начальнику, інакше можеш отримати купу проблем якшо не ти, то твої діти, які вчаться десь і можуть бути відраховані. Ну або хтось з твоїх родичів буде мати неприємності.

Аргументи від переселенця, мов навіть у самому Донецьку люди голосували проти партії регіонів та януковича - не аргументи для росіян: "Ти нє панімаєш, нам жить в етай странє " і так далі.

Всі розмови про політику, навіть на курорт і- пошепки або надзвичайно тихо. Затурканість та зашуганість часів срср вже сидить в головах росіян. Аргумент говорити пошепки - мало хто може нас почути? Я в тюрму не хочу.

Крим Ваш. Так, росія негарно вчинила, коли окупувала Крим, це не по-сусідськи. Проте... Проте ти не розумієш, що в рф відбувається, тому закрий рот. Знаєте, як протестують проти режиму путіна росіяни? Прохання не сміятися голосно, ніби кабзон знов помер. Розказую: в Тулі вважається ну дуже сміливим вчинком взяти лікарняний, щоб не піти на так звані вибори. Все. Як на мене, то якби орден за боягузство видавали в Тулі, то ніхто не прийшов би його забрати, бо страшно шпз*ц.

По темі підняття пенсійного віку і так званих протестів у немитій взагалі бардак. Протести були, але... В основному на кухнях були, ти не розумієш і т. д.

Чому дивляться на те, як лупцюють дітей і знімають то все на телефони? Ти не розумієш, в нас не по 8 життів і так далі. Приводиш приклад побиття студентів в Києві і реакцію людей - очі вниз, мукання та бекання у відповідь.

Багатьом держслужбовцям ну дуууже не подобається політика влади. Проте не хочеться чимось ризикувати, а саме стабільністю - у великої кількості людей кредити і т д. Тобто: хай прилетить бетмен, зробить за нас революцію, а ми тим часом кредити будемо платити + ти не розумієш і т. д.

Абсолютний шок для росіян - це те, що людина з Донецька принципово спілкується з ними Українською. Це не передати словами, це потрібно тупо бачити. Коли ти починаєш тикати в обличчя росіянам фото будинку до війни і після того, як прийшли мишебраття в Донецьк, всі ніби співчувають.

Проте, коли людина каже: " дивись, в мене в селищі стояли омськ, ростов, кострома, які стріляли тупо по Донецьку, імітуючи удар всУ у відповідь", думки росіян одразу ж різняться: хтось каже шо то неможливо і що нема доказів, а хтось каже шось по типу - бідося яка, я ж не знав-не бачив-не чув-не в курсі. Чесно, я не знаю як людина не втрималась дати по пиці тим, хто за 5 років війни називає чорне білим, це треба мати сталеві нерви.

Майдан на росії неможливий в принципі, судячи з тих, хто відпочиває з Турції. Основний лейтмотив, що за росіян має хтось інший зробити революцію - у нас саджають за грати через лайки та репости + ти нє панімаєш. Коли кажеш, що система б умилась, коли одному дають термін за репост, а на наступний день цей же репост зроблять 150 тисяч людей, а тюрем елементарно не вистачить - не аргумент. Треба платити вчасно по кредитам, а бетмен хай все зробить.

Хто дивиться зомбоящик? Ніхто не дивиться, всі прогресивні, знають шо таке Гугл і т. д. Проте рейтинги соловйов-тв зашкалюють. Починаєш допитуватися за тв - виявляється таки дивляться, зовсім трохи. Аргумент дивитися брехню - ну что мнє вообщє тєлєвізор тогда нє сматрєть?. Кажеш: " ну не можна пити отруйного джерела і самому не отруїтися", а у відповідь - ти нє панімаєш ...

Коротше кажучи, переселенець з окупованого рф Донецька, який бачив на власні очі іхтамнєтов, військову техніку з супермаркетів та наволоч з рф у себе в місті, яка зробила його сім'ю бомжами, зробив простий висновок: не буде ніякого бєссмислєнного і бєспощадного бунту в рф, рабство в росіян в крові. Скоріше бездомні собаки на вулицях вивчать суахілі, ніж населення рф повстане. Росіян все задовольняє, вони готові так жити і терпіти будь-що. Аби кредити платити вчасно і шоб зарплату платили. Мораль. Раби - вони і в Африці раби. Мені нема чого додати".

Джерело: Обозреватель
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Продюсер Полякової висловився про нову пісню Каменських, яку захейтили в Україні, і оцінив шанси співачки на успіх за кордоном

середа, 24 квітень 2024, 13:05

Продюсер Олі Полякової, музичний експерт і керівник компанії Secret Service EA Михайло Ясинський в ефірі зі Славою Дьоміним висловився про нову пісню Насті Каменських, яку захейтили в Мережі, і оцінив її шанси на успіх за кордоном, передають Патріоти У...

Замість сина - футляр від ордена: Як у Барнаулі "подякували" матері ліквідованого окупанта (фото)

середа, 24 квітень 2024, 11:59

В російському Барнаулі матері загиблого росіянина вручили футляр без ордена. У військоматі заявили, що орден був вручений під час поховання, якого не могло бути через відсутність тіла. Про це пишуть в російських соцмережах, передають Патріоти України. ...