Попереду суд: Що означає для Росії вердикт міжнародної слідчої групи щодо катастрофи Boeing-777, - Ар'єв

За словами нардепа, таке рішення унеможливлює різноманітні маніпуляції з боку Росії в майбутньому.

Володимир Ар'єв. Фото:112.ua

Підтвердження об'єднаною слідчою групою того факту, що малайзійський Boeing-777 був збитий російським "Буком", означає завершення великого етапу. Про це сказав в коментарі Обозревателю народний депутат від фракції БПП Володимир Ар'єв, зазначають Патріоти України.

"Я думаю, що принаймні завершення великого етапу, так точно. Треба подивитися, що саме конкретно повідомляє слідча група, але якщо вони визначилися, і встановили цей факт, далі можуть бути встановлені деталі і передача в суд", – наголосив нардеп.

За його словами, таке рішення унеможливлює різноманітні маніпуляції з боку Росії в майбутньому. На питання, хто ж має сісти на лаву підсудних за збиття літака, нардеп відповів: "Це залежить від того, що буде в обвинувальному акті і яку позицію займе прокуратура. Оскільки я розумію, суд буде відбуватися в Нідерландах".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...