"Порівнювати РФ з СРСР неможливо. Але один регіон може відпасти" - російська опозиціонерка (відео)

Мова йде про Кавказ.

Кавказький регіон може відпасти від РФ. Ілюстрація:газета Завтра

Російській Федерації сьогодні не грозить розпад за сценарієм СРСР, проте один зі своїх регіонів вона може втратити. Таку думку висловила в ефірі Обозревателя російська опозиціонерка Ольга Курносова, зазначають Патріоти України.

Коментуючи ймовірність розпаду РФ, Курносова зазначила, що порівнювати сучасну Росію з Радянським Союзом "просто неможливо".

"СРСР формально юридично вдавав із себе союз держав. Тому коли місцеві еліти захотіли керувати своїми республіками, у них були кордони, за якими можна розпадатися. А зараз немає ані юридичних підстав, ані місцевих еліт", - зазначила опозиціонерка.

За її словами, "єдине, що може досить легко відпасти від Росії - це Кавказ". "Але це ні для кого не буде проблемою - ані для Росії, ані для Кавказу", - додала вона.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...