"Постараемся не забыть и организаторов предательского бизнеса", - Сенченко

Кримчанин рекомендує кожному українському виборцю взяти в руки олівець і в окремому зошиті записати прізвища депутатів, політиків і чиновників, які, обслуговуючи злочинний бізнес, на всіх ефірах верещать про те, що блокаду треба припиняти.

Полное совпадение позиции Кремля и его ставленников в Донецке и Луганске с позицией Порошенко, Гройсмана и Ахметова по вопросу товарной блокады Донбасса подтверждает их взаимный интерес в кровавом бизнесе через линию фронта.

С учетом неотвратимо приближающихся досрочных парламентских выборов, рекомендую каждому украинскому избирателю взять в руки карандаш и в отдельную тетрадочку записать фамилии депутатов, политиков и чиновников, которые, обслуживая преступный бизнес, на всех эфирах визжат о том, что блокаду надо прекращать.

Эти имена необходимо навсегда вычеркнуть из украинской политики и украинской власти.

Постараемся не забыть и организаторов предательского бизнеса.

При смене власти за совершенные преступления отвечать придется уже двум поколениям предателей Украины.

Андрей СЕНЧЕНКО

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Відчувається, що в росіян уже теж не вистачає боєприпасів": Кирило Сазонов - про ситуацію біля Часового Яру

четвер, 25 квітень 2024, 11:59

Військовослужбовець ЗСУ, політолог Кирило Сазонов зазначив, що росіяни знищують і випалюють Часів Яр, передають Патріоти України. "Росіяни вже два-три тижні дуже щільно лізуть. Вночі знову ворог використовував фосфор. Росіяни зносять і випалюють Часів ...

Москва перетвориться на фронтове місто як той Білгород? Скабєєва налякала своїх гостей властивостями озброєнь, які США передають Україні (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 9:52

"Російські пропагандисти ознайомилися зі списком озброєння, яке українці отримають від США, і тепер у прямому ефірі відсувають "червоні лінії" та шукають на карті місце для порятунку своїх сідниць, ближче до Північної Кореї", - іронізує журналіст Юрій ...