Потеет и выделяет соответствующий запах: Стало відомо, як вплинуло на Захарченка вбивство "Мотороли"

Після ліквідації російського найманця Павлова у ватажка терористів "ДНР" з'явився новий "пунктик" - цілком можливо, що він навіть спить у бронежилеті.

Ватажок терористів Захарченко. ФОто:Facebook

Вбивство терориста "ДНР" Арсенія Павлова на прізвисько Моторола помітно підкосило впевненість в собі ватажка "республіки" Олександра Захарченка. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив відомий лікар з Єнакієвого Олександр Чернов, посилаючись на медсестру "ДНР" Катерину Панфілову, зазначають Патріоти України.

"Она подтвердила новый "пунктик" Санька - после убийства Моторолы он, такое впечатление, что даже спит в бронежилете. Во всяком случае - на людях без броника - не появляется. Из-за чего, в помещениях изрядно потолстевший за 1,5 года Санек ужасно потеет и выделяет соответствующий запах", - повідомив Чернов.

За його словах особливий "аромат" Захарченка вже став притчею во язицех, що стало відштовхувати від нього навіть прихильників.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

І так було не солодко, а тепер геть зле: У окупантів під Кришками настали дуже важкі часи

середа, 8 травень 2024, 8:24

Перші поставки довгоочікуваної американської допомоги вже відчувається на фронті. І це лише "квіточки" для росіян. Якщо ворог наважиться на літній масований наступ, щоденні втрати поб'ють усі його м'ясні рекорди. На лівобережному плацдармі Дніпра наша ...

Народні прикмети на 8 травня. Чоловікам цього дня варто бути обережними з жінками. І не плануйте весілля

середа, 8 травень 2024, 7:05

Православна церква України 8 травня за новим стилем вшановує пам'ять апостола і євангеліста Іоанна Богослова і преподобного Арсенія Великого. За старим стилем у свято сьогодні вшановують апостола і євангеліста Марка. У ґ свято 8 травня наші предки сіял...